مراسم یادبود
هفتادمین سال تولد مرتضی ممیز / ۱۳۸۵
هفتادمین سال تولد مرتضی ممیز / ۱۳۸۵
اولین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۵
دومین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۶
سومین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۷
چهارمین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۸
پنجمین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۹
ششمین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۹۰
هفتمین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۹۱
هشتمین مراسم یادبود مرتضی ممیز/۱۳۹۲
نهمین مراسم یادبود مرتضی ممیز/۱۳۹۳
دهمین سالگشت مرتضی ممیز/۱۳۹۴
یازدهمین سالگشت مرتضی ممیز/۱۳۹۵
دوازدهمین سالگشت مرتضی ممیز/۱۳۹۶
سیزدهمین سالگرد مرتضی ممیز / ۱۳۹۷
چهاردهمین سالگرد مرتضی ممیز / ۱۳۹۸



پوستر/ هفتادمین سال تولد مرتضی ممیز / طراح: ساعد مشکی

ابراهیم حقیقی، محمد احصایی، عباس کیارستمی، قباد شیوا و آیدین آغداشلو پنج طراح گرافیکی بودند که آثارشان در هفتادمین سالگرد تولد مرتضی ممیز در کنار آثار ۳۵ طراح از سراسر جهان به نمایش در آمد.
مراسم هفتادمین سال تولد مرتضی ممیز روز شنبه ۴ شهریورماه ۱۳۸۵، در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
در این مراسم بن باس طراح گرافیک از هلند و آلن لوکرنک طراح گرافیک فرانسوی به همراه آیدین آغداشلو از ایران در باره مرتضی ممیز سخنرانی کردند.

آلن لوکرنک

آلن لوکرنک در سال ۱۹۴۴ در برتانی، فرانسه به دنیا آمد. در سال ۱۹۹۰ عضو انجمن بین المللی طراحان گرافیک”ای.جی.آی” شد.
به یادم هست که اولین پوسترم را چهار ساله بودم که کشیدم. پوستر واقعی نبود بلکه دیوار را رنگی رنگی کرده بوده ام. بعد از اتمام دوره متوسطه در لوریان، در سال ۱۹۶۱ در پاریس درس خواندم تا به مقام استادی هنر برسم. در ضمن به صورت خودآموز، طراحی پوستر را تمرین می کردم. اولین پوسترم در سال ۱۹۶۲ چاپ شد. در ۱۹۶۵ استاد هنر شدم. از آنجایی که عاشق پوستر های لهستانی بودم، تدریس را به مدت یکسال کنار گذاشتم تا در آکادمی هنرهای زیبای ورشو زیر نظر استاد هنریک توماشفسکی درس بخوانم. در سال ۱۹۷۲ در مقام استاد به شهر برتانی برگشتم. تمرین طراحی پوستر را در این منطقه دور افتاده با به کار بردن تکنیک های ساده توسعه دادم. این کار نامعلوم در برنامه های بین المللی به نمایشگاه گذاشته شد. نمایشگاهم در ۱۹۸۷ در موزه پوستر پاریس، نقطه عطفی در شکل گیری ام بود.
طرح هایم از ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۸ مضامین سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را حفظ کرده اند، بی آنکه در آن اثری از تبلیغ و نظایر آن در آن ها موجود باشد.انقلاب در تکنولوژی، امکان چاپ پوسترهای بزرگ را فراهم کرده است؛ دیگر لازم نیست پوسترها صرفا روی ویوار آویزان باشند بلکه به راحتی روی پانل های خاص به نمایش گذاشته می شوند. در کنار پوستر سازی، در پروژه های طراحی نشانه و طراحی برای مطبوعات “لوموند” نیز آثار گرافیکی گوناگونی دارم.

بن باس 

عضویت در AGI  از سال ۱۹۷۸ میلادی
وی در مدرسه گرافیک آمستردام و سپس آکادمی ریت فیلد به همراه ویم کروول به تحصیل پرداخت(۱۹۵۵_۱۹۶۲) سپس به عنوان مسئول تایپ در مجله آرند مشغول به کار گردید و بعد از مدتی به عنوان مدیر هنری آنجا مشغول به کار شد. وی در شرکت توتال دیزاین به مدت ۵۰ سال مشغول به کار بود. تخصص وی در توتال دیزاین طراحی هویت برای شرکت ها و موسسات معتبر بود.از جمله آن ها می توان به اداره کاریابی راندشتات _ شرکت حمل و نقل فورش و بانک بلژیکی جنرال اشاره نمود.
بن باس در طول حیات حرفه ایی خود نمایشگاه های زیادی در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران_تهران (۲۰۰۶) بر پا نموده و در بسیاری از دانشگاه های معتبر جهان به ارایه سخنرانی و نمایش آثار خود پرداخته است.
وی همچنین از اعضای کلیدی AGI بوده و همچنین عضو افتخاری انجمن طراحان هلند و دوسالانه برنو می باشد.


مراسم هفتادمین سال تولد مرتضی ممیز / خانه هنرمندان ایران

کتاب گزیده ای از آثار بن باس و آلن لوکرنک/ انتشارات دید