مراسم یادبود
سیزدهمین سالگرد مرتضی ممیز / ۱۳۹۷
هفتادمین سال تولد مرتضی ممیز / ۱۳۸۵
اولین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۵
دومین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۶
سومین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۷
چهارمین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۸
پنجمین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۸۹
ششمین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۹۰
هفتمین مراسم یادبود مرتضی ممیز / ۱۳۹۱
هشتمین مراسم یادبود مرتضی ممیز/۱۳۹۲
نهمین مراسم یادبود مرتضی ممیز/۱۳۹۳
دهمین سالگشت مرتضی ممیز/۱۳۹۴
یازدهمین سالگشت مرتضی ممیز/۱۳۹۵
دوازدهمین سالگشت مرتضی ممیز/۱۳۹۶
سیزدهمین سالگرد مرتضی ممیز / ۱۳۹۷
چهاردهمین سالگرد مرتضی ممیز / ۱۳۹۸


سیزدمین سالگرد استاد مرتضی ممیز عصر روز جمعه دوم آذر ماه ۹۷ در خانه هنرمندان ایران با حضور هنرمندان و هنردوستان و سخنرانی مجید رجبی معمار (مدیرعامل خانه هنرمندان ایران)، انوشیروان ممیز (مدیر اجرایی موسسه هنری ممیز)، فیلیپین بانتژا (کاردار فرهنگی سفارت فرانسه)، ابراهیم حقیقی (هنرمند گرافیست پیشکسوت) و توماس مارشاند (طراح گرافیک از فرانسه) برگزار شد.در ابتدای این مراسم انوشیروان ممیز از حضور هنردوستان، مجید رجبی معمار، ساعد مشکی، آسیه مزینانی و سایر همراهان در برگزاری این رویداد تشکر ویژه کرد و به پاره ای مشکلات در برگزاری مراسم و انتقال آثار هنرمند فرانسوی به ایران اشاره کرد.

مجید رجبی معمار، مدیر عامل خانه هنرمندان ایران سخنران بعدی این مراسم بود که در ابتدای سخنان خود ضمن خوشامدگویی به حاضرین از زحمات موئسسین خانه هنرمندان ایران با دستان خالی گفت و افزود: با همراهی و توجه خانم آسیه مزینانی سعی ما همواره بر آن بوده بسیاری از برنامه هایمان را روز جمعه افتتاح کنیم که افراد بیشتری بتوانند حضور پیدا کنند و بیش از ۱۴۰ رویداد تا کنون در سال ۹۷ در خانه هنرمندان برگزار شده است.

وی در این برنامه خبر از بیست و مین سالگرد خانه هنرمندان در سال آینده و رنگ و بوی نوین برنامه های این مرکز داد که یکی از مهمترین بخش های آن تکریم پایه گذاران خانه هنرمندان ایران خواهد بود.

سخنران بعدی فیلیپین بانتژا (کاردار فرهنگی سفارت فرانسه) بود که با تشویق حاضرین به روی صحنه آمد و از فرصت این همکاری میان سفارت فرانسه، بنیاد ممیز و خانه هنرمندان ایران ابراز خرسندی کرد و افزود: خانه هنرمندان ایران شریک بسیار خوب بخش فرهنگی فرانسه است.

کاردار فرهنگی سفارت فرانسه این اتفاق را از چند منظر حائز اهمیت دانست، یکی اهمیت ادای دین به استاد ممیز است که موجب اعتلای هنر ایران بوده است و دیگری اینکه ایشان در مدرسه هنرهای تزئینی پاریس تحصیل کرده اند و این افتخار بزرگی برای ما است که در برگزاری این برنامه همراهی میکنیم و آقای توماس مارشاند در ایران حضور دارند و آثارشان را معرفی میکنند.

ابراهیم حقیقی به عنوان سخنران بعدی صحبت های خود را با نام و یاد استاد ممیز آغاز کرد و افزود: حوالی آبان و آذر مرتضی ممیز به خوابم می آید، مثل مادرم و پدرم که در ماه هایی که نبودند … تصویر میکنم از دلتنگیه ناخوداگاه من است، حتی در زمان های گرفتاریهای کارهای انجمن که پیش می آید باز ممیز به خوابم می آید و صبح دلگرم تر بیدار میشوم.

ee7f4edd-2a77-433f-af8e-a74d6136d19e b7ae7ce2-a0c6-4345-a90e-4b7ddb47627c 54140964-f869-461b-a641-567d427bc67b 4aad4d31-8c32-4bf3-b940-7b6cb0227f50 1ba9ef2d-8418-4177-83d7-651bcf36a832